Naslovna » Klub preduzeća » 012LAB d.o.o.

012LAB d.o.o.

012LAB predstavlja tim stručnjaka i zaljubljenika u elektroniku koji žele ovu tehničku nauku da približe korisnicima svih uzrasta i nivoa znanja. U okviru 012LAB platforme okupljamo sve zainteresovane za bavljenje elektronikom, kako one koji već imaju značajno iskustvo, tako i one koji su potpuni početnici. Bavimo se popularizacijom i edukacijom u oblasti elektronike i robotike, ali i interesantnim praktičnim projektima, uključujući aktuelne platforme za realizaciju projekata i razvoj elektronskih proizvoda, kao što su Arduino, Raspberry Pi, BeagleBone i slični. Organizujemo klasične i onlajn kurseve i radionice, nudimo video tutorijale i druge vrste edukativnog materijala. Pored toga, na našem sajtu možete da pronađete najnovije vesti o aktuelnim događajima, zanimljivostima kao i najnovijim dostignućima iz sveta elektronike.

Kompanija 012LAB d.o.o. je zvanično imenovana i ovlašćena kao Sertifikovani Distributer kompanije SpakFun Electronics, najvećeg svetskog proizvođača "uradi sam" elektronike i open source hardvera. Zahvaljujući tome imamo mogućnost da ponudimo brzu i povoljnu nabavku širokog asortimana proizvoda - "uradi sam" elektronike, razvojnih kompleta, elektronskih komponenti i najaktuelnijih razvojnih alata po najpovoljnijim cenama, a korisnicima sa specifičnim zahtevima pružamo i uslugu projektovanja namenskih proizvoda. Otvoreni smo za različite modele saradnje sa zainteresovanim partnerima. Firmama nudimo veleprodaju, pojedincima odgovarajućeg obrazovanja, i onima kojima je "uradi sam" elektronika način života, saradnju i posao, a za one koji preporučuju naše proizvode i usluge stimulaciju kroz sistem nagrađivanja. Uz to obezbeđujemo kompletnu tehničku podršku i garanciju na kupljenu robu i izvršene usluge.

Cilj nam je da popularizacijom elektronike i robotike, edukacijom u ovoj oblasti, praktičnom obukom kroz radionice, podrškom u realizaciji projekata, zajedničkim stvaranjem novih proizvoda i njihovim plasmanom na globalno tržište omogućimo široj zajednici da se kroz bavljenje ovom interesantnom oblašću zabave, a onima sa više ambicija da ostvare svoje snove.