Naslovna » Klub preduzeća » Bitgear

Bitgear

Bitgear Wireless Design Services d.o.o. je start-up kompanija sa sedištem u Beogradu. Biznis model kompanije se bazira na isporuci visoko-kvalitetnih visoko-tehnoloških dizajn servisa. Osnovna tehnologija koja se koristi je poznata kao rekonfigurabilna logika koja omogućava proizvodnju i upotrebu hardverskih sistema visokih performansi čiju funkcionalnost je moguće definisati pomoću softverski programabilnog bitfajla. Ova tehnologija se kombinuje sa ostalim naprednim konceptima kao što su: digitalna obrada signala i slike, ugrađeni sistemi male potrošnje, bežične i kablovske komunikacije, dizajn višeslojnih integrisanih ploča, digitalna i industrijska kontrola itd., kako bi se isporučili kompletni elektronski sistemi i/ili proizvodi.

Ciljana tržišta su pored lokalnog i regionalnog, visoko zahtevna tržišta SAD i Evropske Unije. Shodno tome, a u kombinaciji sa pristupačnom cenom, kompanija teži da postane značajan izvoznik visokih tehnologija.

http://www.bitgear.rs/

Vesti:

Bitgear jedan od partnera na H2020 GHOST projektu 

Predstavnici BITF i Bitgear-a predavači na seminaru za medije 

Dejan Dramićanin osvojio priznanje Mladi menadžer 2014. godine koje dodeljuje Klub privrednih novinara 

Dve srpske kompanije na Deloitte 50 najbrže rastućih tehnoloških kompanija u centralnoj Evropi - obe članice Inkubatora! 

Dejan Dramićanin Ernst & Young inovativni preduzetnik godine

Bitgear zauzela 2. mesto na rang listi najbrže rastućih kompanija u centralnoj Evropi Deloitte Technology Fast 50 programa

Bitgear među 10 najbrže rastućih tehnoloških kompanija

Bitgear je postao partner u FP7 projektu sa EUWB