Naslovna » Klub preduzeća » City Pass d.o.o.

City Pass d.o.o.

City Pass d.o.o. razvija Belgrade Pass, koji Vam pomaže da najbolje iskoristite vašu posetu Beogradu, sa sveobuhvatnim vodičem , mapama, korisnim srpskim izrazima i besplatnim/uz popust ulaz u preko 55 atrakcija.

Belgrade Pass je verovatno najbolji način da upoznate Beograd u roku od tri dana. Ne samo da vas vodi kroz sve atrakcije koje turisti treba da posete, već vam daju i poseban tretman u svakoj od njih. Ovo mogu biti besplatne ili ulaznice sa popustom za muzeje, besplatan dezert ili piće dobrodošlice u restoranima ili ekstra noćenje u hotelima i hostelima.

Koncept popusta za turiste važi za sve naše usluge koje takođe uključuju rent-a-car agencije, stomatološke ordinacije, gradske atrakcije, noćni život Beograda i još mnogo toga.

Sastavni deo vodiča je karta grada, opšta uputstva za snalaženje u Srbiji, osnovne fraze i izrazi, mali vodič kroz srpsku kuhinju, adrese svih važnih institucija, servisne informacije. Uštede koje Belgrade Pass donosi su višestruke, jer samo jedno besplatno noćenje u nekom od beogradskih hotela učiniće kupovinu ovog vodiča više nego isplativom. Na kraju Vaše beogradske avanture ova brošura ostaje kao skup sećanja na mesta koje ste posetili.

 

www.belgradepass.com/