Naslovna » Klub preduzeća » High Tech Engineering Center (HTEC)

High Tech Engineering Center (HTEC)

High Tech Engineering Center(HTEC) je IT kompanija iz Beograda, specijalizovana za razvoj softvera, elektronike i razvoj embedded sistema. Osnovan u septembru 2008. sa sedištem u Beogradu i razvojnim centrima u Beogradu i Nišu, HTEC se pozicinirao kao razvojni centar visokog kvaliteta u Centralnoj Evropi.Od svog osnivanja HTEC se bavi pružanjem usluga kako velikim tako i malim start-up kompanijama, a kao rezultat dobrog poslovanja, nekoliko spin-off kompanija iz HTEC se izdvojilo kao zasebni start-upovi. Odabir vrhunskih stručnjaka iz oblasti elektronskog i softverskog inženjerstva, omogućava HTEC-u da nastavi da širi svoj tim, listu zadovoljnih klijenata i da kosntantno povecava svoj razvojni i inovativni potencijal.

Pouzdan partner

Od svog osnivanja HTEC pruža usluge razvoja kako velikim korporacijama, tako i za određeni broj brzo rastucih startup-ova uglavnom iz SAD i EU, a izgradio je reputaciju pouzdanog i kvalitetnog razvojnog partnera. Moderni pristupi upravljanja projektima, potpuno transparentan odnos sa klijentima, fleksibilni poslovni modeli i vrhunksi kvalitet razvoja su cenjeni među našim klijentima i omogućavaju nam da imamo dugoročne uspešne saradnje.

Tehnološka stručnost

Oblasti ekspertize naših timova pokrivaju pun spektar IT usluga, od razvoja web i mobilnih aplikacija, preko sofisticiranih algoritama za obradu signala, pa sve do razvoja elektronike posebne namene I organizacije proizvodnje.

Gde se ideje susreću sa rešenjima

Održavanje saradnje sa univerzitetima u Beogradu i Nišu, nudeci prakse i stažiranje za najbolje studente, HTEC ima mogućnost da izabere najbolje u elektronici i softverskom inženjerstvu. Pored odlicne atmosphere i atraktivnih projekata koji se razvijaju u kompaniji, HTEC uspeva da okupi najbolje stručnjake iz regiona koji omogućavaju HTECu da nastavi da proširuje svoj tim koji je sposoban da ponudi savršeno rešenje u skladu sa zahtevima naših klijenata.

Mi omogućavamo našim klijentima da dobiju inovativna, visoko kvalitetna, ali i isplativa rešenja koja ih stavljaju ispred konkurencije kako bi postizali dugocne uspehe.

Web: www.htec.rs

E-mail: office@htec.rs

HTEC ponovo na Deloitte 50 najbrže rastućih tehnoloških kompanija u centralnoj Evropi

Dve srpske kompanije na Deloitte 50 najbrže rastućih tehnoloških kompanija u centralnoj Evropi - obe članice Inkubatora!