Naslovna » Klub preduzeća » Serbica Health d.o.o.

Serbica Health d.o.o.

 

MedicBooker je online platforma kreirana u svrhu medicinskog i zdravstvenog turizma. Kroz raznovrstan tim sačinjen od stručnjaka iz oblasti turizma, medicine, programiranja i marketinga, došli smo u priliku da svojim klijentima ponudimo izuzetan proizvod. 

Sklopivši saradnju sa eminentnim medicinskim ustanovama, centrima za ulepšavanje, hotelima i ostalim pružaocima turističkih usluga, MedicBooker je postao posrednik u zakazivanju medicinskih usluga i organizator dodatnih specijalno kreiranih putovanja, koristeći licencu turističkog organizatora. 

Sveobuhvatnim pristupom uzimamo u obzir svaki aspekt klijentovog putovanja što nam omogućava intuitivno i lako povezivanje njegovih potreba i zahteva sa našom mrežom partnera i saradnika, a po najpovoljnijim cenama. 

Jedinstvenim konceptom odabrali smo najbolje za svoje klijente pružajući sve neophodne informacije na jednom mestu, pa se klinike i doktori mogu usredsrediti na ono što je bitno, a oni koji putuju bezbrižno se prepustiti vrhunskoj usluzi. 

Stalnim tehnološkim unapređivanjem, MedicBooker platforma predviđa da celokupnu papirologiju u vezi sa zakazivanjem, realizacijom i osiguranjem odabranog medicinsko - turističkog putovanja svede na par jednostavnih koraka. 

Koncipirana kao globalna online platforma, MedicBooker polazi od Srbije prepoznajući je kao novu top destinaciju za medicinski i zdravstveni turizam, planirajući proširenje svoje ponude i na ostale dobro poznate destinacije.

Zahvaljujući savremenim IT rešenjima, a koristeći jedinstvenu MedicBooker platformu, zajednički ćemo ostvariti organizaciju i realizaciju putovanja u medicinsko – zdravstvene svrhe uz maksimalnu uštedu vremena savremenog čoveka.

https://medicbooker.com