Naslovna » Vesti

07. 05. 2017

Oren Simanian u NTP Beograd

U sredu  i četvrtak, 10. i 11. maja, Naučno-tehnološki park Beograd će posetiti poznati izraelski startap ekspert Oren Simanian, koji će tom prilikom održati niz radionica kao i predavanje pod nazivom "Od ideje do uspešnog biznisa". 

Izrael je, u današnje vreme, poznat kao startap nacija, u tom duhu poseta ima za cilj da se prisutnima približi iskustvo koje je ova zemlja imala u stvaranju i razvoju  sopstvenog startap ekosistema i podeli znanje i veštine vezane za stvaranje uspešnog biznisa.
 
Oren Simanian je jedna od ključnih osoba u razvoju Izraelskog startap eko sistema. On je profesora na Univerzitetu Tel Aviv, inovator i preduzetnik. Osnivač je Centra za preduzetništvo na Univerzitetu u Tel-Avivu, StarTAU, Marketing and Community menadžer u Izraelu pri kompaniji Indiegogo, internacionalnoj kompaniji, čiji je osnovni cilj da, pomoću organizovanog finansiranja, preduzetničke ideje plasira na tržište.
 
Pozivamo vas da prisustvujete predavanju, organizovanom od strane Naučno-tehnološkog parka Beograd, ovog internacionalnog predavača i mentora koji je inspirisao i pomogao mnogim preduzetnicima da pokrenu I razviju sopstvene biznise.
 
Prijava za predavanje na FB strani NTP Beograd. Ulaz je slobodan.