Naslovna » Vesti

16. 11. 2018

Startup Business Forum 18-The future is coming 20. novembra u NTP Beograd

Prviposlovni forum inovativno-tehnoloških preduzeća Startup Business Forum 18-Thefuture is coming biće održan 20. novembra u Naučno-tehnološkom parku Beograd.

Forum ćeokupiti domaće startap kompanije, uspešne, velike kompanije koje posluju uSrbiji i regionu, kao i institucije zadužene za razvoj domaće privrede. Ciljforuma je da podstakne saradnju malih i velikih preduzeća - da pomognetehnološko-inovativnim startap preduzećima da predstave svoje poslovnepoduhvate uspešnim kompanijama, dok će velike kompanije, sa druge strane,dobiti mogućnost da u direktnoj komunikaciji sa startapima nađu partnere ipodršku za unapređenje i inoviranje poslovnih procesa.

Startapi ćeu okviru B2B susreta u kratkoj formi od 5-10 minuta predstaviti svoj proizvodili uslugu velikim kompanijama. Kompanije sa kojima će se sastati, startapibiraju unapred. Takođe, u formi reverse pitch-a velike kompanije predstavićesvoje izazove sa kojima se suočavaju tokom poslovanja kako bi dobilipotencijalni predlog rešenja.

Prvi StartupBusiness Forum organizuje Privredna komora Srbije u saradnji sa Naučnotehnološkim parkom Beograd,  organizacijom Privredni forum mladih iMinistarstvom omladine i sporta.