Naslovna » Vesti

20. 11. 2018

Više od 100 B2B susreta startapa i predstavnika velikih kompanija na Startup business forumu

Tridesetakstartapa, BITF članica, predstavilo je danas  svoje poslovneideje predstavnicima 11 velikih kompanija koje posluju u Srbiji. Održano jeviše od 100 B2B susreta, u okviru kojih su startapi u trajanju od 5-10 minutapredstavili svoj proizvod ili uslugu velikim kompanijama. Razmatrane sumogućnosti za uspostavljanje saradnje, unapređenja poslovanja, a najavljeni sui konkretni dogovori.

Susretiinovativnih startapa sa predstavnicima velikih kompanija na tržištuorganizovani su u okviru Startup business forum 18-The future is coming,održanog danas u Naučno-tehnološkom parku Beograd.Na skupu u organizacijiPrivredne komore Srbije, NTP Beograd, Poslovno-tehnološkog inkubatora, Privrednog foruma mladih i Ministarstvaomladine i sporta učestvovali su predstvanici vodećih domaćih i stranihkompanija: Robert Boš, Telekom Srbija, Aerodrom Nikola Tesla, MK grupa, PWC,Pošta Srbije, Telenor, Nektar grupa, EPS, NIS i Delta Holding.

Forum je bioodlična prilika da startapi upoznaju kompanije sa novim proizvodima itehnologijama koje razvijaju, iskoriste nove poslovne mogućnosti i sagledajusvoju poziciju u odnosu na tržište i konkurenciju. Istovremeno, velikekompanije dobile su mogućnosti da u direktnoj interakciji satehnološko-inovativnim startapima, nađu partnere i podršku za unapređenje iinoviranje poslovnih procesa.