Naslovna » Vesti

25. 12. 2018

Budi deo nove startap generacije – Otvorene prijave za ParkUp!-zimski startap kamp

Poslovno-tehnološki incubator i Naučno-tehnološki parkBeograd su pokrenuli je ParkUp! - zimski startap kamp 2019, intezivan petodnevniprogram učenja, rada i druženja namenjen studentima sa ciljem da zakorače ustartap svet, steknu znanja i veštine kako da kreiraju ideje/uoče probleme,formiraju tim i upoznaju se sa koracima u razvoju jednog uspešnog startap-a.

Kamp će biti održan od 18. do 22. februara, a za učešće jedovoljna otvorenost ka novim znanjima. Nije potrebno da studenti imajuoformljen tim ili poslovnu ideju - do nje će doći kroz dinamičan rad na kampu!

Program kampa obuhvata interaktivan rad kao uvod u procesformiranja poslovnih ideja korišćenjem Lean startup metodologije sa akcentom nadefinisanje problema i rešenja, definisanju profila i segmenata kupaca,konkurenciji i tržištu. Svaki polaznik će za vreme kampa biti deo jednog od 10multidicsiplinarnih timova što će im pomoći da steknu veštine o formiranjutimova i liderstvu.

Učešćem u programu studenti stiču i mogućnost da se upoznajusa preduzetnicima, startap osnivačima i mentorima koji im mogu preneti značajnaiskustva i savete za lični i profesionalni razvoj, a iskusiće i kako izgledaDemo Day u startap svetu i koje veštine su potrebne za uspešno predstavljanjestartap tima.

Kroz letnji studentski kamp NTP Beograd, održan u junu 2018.godine,  prošlo je više od 60 studenata,održano je preko 15 radionica, a više polaznika i timova je nastavilo darazvija svoju ideju! Sjajna iskustva i pozitivno raspoloženje iz letnjih, BITF INTP Beograd sada prenose i u zimske mesece.

Prijave za ParkUp!- zimski startap kamp 2019, su obavezne iotvorene su do 1. februara 2019. godine na linku:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdQqWEcBtdrWRMdh9fMB4CVbQVodF-QMt-DQvXDoQDGPlxG2A/viewform

Učešće na Kampu je bez nadoknade. Kamp će biti realizovan upopodnevnim časovima, tokom pet dana i obavezan je za sve registrovanepolaznike, a aktivni učesnici dobiće sertifikat o uspešno završenoj obuci.

Za više detalja kliknite ovde.