Naslovna » Vesti

21. 01. 2019

Otvorene prijave za Takmičenje za najbolju studentsku ideju 2019

U okviru IF4TM projekta, kojim koordinira Univerzitet u Kragujevcu a finansira Evropska Unija u okviru Erazmus plus programa, pokrenuto je Takmičenje za najbolju studentsku ideju 2019. Takmičenje se sprovodi u partnerstvu sa još 17 partnera iz 6 zemalja i realizuje se kroz sedam lokalnih takmičenja u Kragujevcu, Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Novom Pazaru i Zrenjaninu i kroz organizaciju finalnog takmičenja. 
 
Pozivamo sve studente Univerziteta u Beogradu da učestvuju u takmičenju za najbolju studentsku ideju koje se organizuje u okviru Erazmus plus projekta na kome su Poslovno-tehnološki inkubator tehničkih fakulteta Beograd BITF i Univerzitet u Beogradu neki od partnera.
 
Takmičenje se realizuje kroz sedam lokalnih takmičenja u Kragujevcu, Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Novom Pazaru i Zrenjaninu i kroz organizaciju finalnog takmičenja na nacionalnom nivou. Pravo učešća na lokalnom takmičenju imaju studenti osnovnih, master i doktorskih studija Univerziteta u Beogradu.

Ideje i timovi koji budu prošli prvu fazu selekcije će imati priliku da kroz set preduzetničkih obuka i mentorsku podršku koje realizuje BITF, detaljno razrade svoje ideje, razviju poslovne modele primenom CANVAS metode i pripreme ih za lokalne prezentacije pred žirijem koje će se održati tokom letnjeg semestra ove godine. Dva prvoplasirana tima sa svakog lokalnog takmičenja učestvovaće na nacionalnom finalnom takmičenju.

Organizatori su za pobednički tim nacionalnog takmičenja pripremili veoma vredne nagrade - od posete partnerskim institucijama u Evropi, do podrške studentima u Kreativnom centru, besplatnog zakupa poslovnog prostora u biznis inkubatorima, besplatnih konsultacija u razvoju poslovnog modela ili pomoći u promociji ideje potencijalnim finansijerima.

Svoje ideje i timove (2 do 4 člana), studenti fakulteta Univerziteta u Beogradu prijavljuju od 15. januara do 28. februara 2019. slanjem popunjenog prijavnog formulara na imejl adresu cis@ekof.bg.ac.rs. Dodatne informacije možete naći na sajtu projekta www.if4tm.kg.ac.rs.1518177250531_UBG.docx [ docx 378,6KB ]